Å få stiile ut i forskjellige byer verden over er noe jeg er svært taknemmelig for

Des 10

Bilder

Fra en utstilling i Toronto - det er lykke når noen blir så glad i bildene dine at de får ett nytt hjem❤️

Magiske ting finens ikke bare på ett lerret , men også i naturen. Alt skapes om man bare ser

Når jeg maler forsvinner verden litt.Det er som all støy blir borte og jeg pakkes inn i ett loddent varmt teppe ,skjermet for hverdagens trivialiteter .Men så er det denne hverdagen da, og det er dager man leter etter inspirasjon og ingenting føles riktig .Når male penselen ikke blir din venn ,og man mister troen på det du holder på...

Her er det magien skapes og frustrasjoner blir blandet med glede.
Å ta med seg kaffekoppen ned hit , sette på musikk , og bare skape er ett privelegium som jeg verdsetter høyt
Jeg er så heldig som fant gleden i penslene igjen
Mitt blikk har nok alltid vært kunstnerisk . Mine barn er nok vokst...

Når jeg maler forsvinner verden litt.Det er som all støy blir borte og jeg pakkes inn i ett loddent varmt teppe ,skjermet for hverdagens trivialiteter .Men så er det denne hverdagen da, og det er dager man leter etter inspirasjon og ingenting føles riktig .Når male penselen ikke blir din venn ,og man mister troen på det du holder på...